Bántalmazással kapcsolatos élményeiről beszélt Nagy Alexandra - ifaktor
Az Együtt a bántalmazás ellen Instagram oldalán készített élő videóban Budavári Fülöp vendége ezúttal Nagy Alexandra volt, aki véleményét, illetve saját tapasztalatait fejtette ki a témakörröl.


Ez volt Fülöp „Bullying talks" beszélgetéssorozatának második része, az első Dér Henivel készült. A Barátok Közt sztárja azzal kezdte gondolatait, hogy nagyon örül ennek a lehetőségnek, ugyanis régi vágya volt, hogy kifejtse gondolatait a témában.

„Korábbi interjúkban is elmondtam, hogy ha nem ezt a pályát választottam volna, akkor alapítványt szerettem volna létrehozni, és pont ebben a témában, bántalmazott gyerekek és felnőttek részére."

– kezdte a beszélgetést Alexa.

Majd a színésznő a saját élményeiről is beszélt:

„Bekerültem egy budai gimnáziumba, a gazdag gyerekek közé, a szüleim panellakásából, és ez egy teljesen más környezet volt, ahol kilógtam a sorból. Ez végül ahhoz vezetett, hogy elveszítettem azt a hitet önmagamban, ami előtte bennem volt, és megpróbáltam minél láthatatlanabb, minél szürkébb lenni, csak hogy kevesebb bántás érjen."

A beszélgetésben rengeteg érdekes történet és értékes gondolat hangzik el, amiért érdemes végighallgatni. Ez ide kattintva megtehető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!