Bántalmazással kapcsolatos élményeiről beszélt Nagy Alexandra - ifaktor
Az Együtt a bántalmazás ellen Instagram oldalán készített élő videóban Budavári Fülöp vendége ezúttal Nagy Alexandra volt, aki véleményét, illetve saját tapasztalatait fejtette ki a témakörröl.


Ez volt Fülöp „Bullying talks" beszélgetéssorozatának második része, az első Dér Henivel készült. A Barátok Közt sztárja azzal kezdte gondolatait, hogy nagyon örül ennek a lehetőségnek, ugyanis régi vágya volt, hogy kifejtse gondolatait a témában.

„Korábbi interjúkban is elmondtam, hogy ha nem ezt a pályát választottam volna, akkor alapítványt szerettem volna létrehozni, és pont ebben a témában, bántalmazott gyerekek és felnőttek részére."

– kezdte a beszélgetést Alexa.

Majd a színésznő a saját élményeiről is beszélt:

„Bekerültem egy budai gimnáziumba, a gazdag gyerekek közé, a szüleim panellakásából, és ez egy teljesen más környezet volt, ahol kilógtam a sorból. Ez végül ahhoz vezetett, hogy elveszítettem azt a hitet önmagamban, ami előtte bennem volt, és megpróbáltam minél láthatatlanabb, minél szürkébb lenni, csak hogy kevesebb bántás érjen."

A beszélgetésben rengeteg érdekes történet és értékes gondolat hangzik el, amiért érdemes végighallgatni. Ez ide kattintva megtehető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!