Bántalmazással kapcsolatos élményeiről beszélt Nagy Alexandra - ifaktor
Budavári Fülöp és Nagy Alexandra bántalmazással kapcsolatos élményeikről meséltek
Az Együtt a bántalmazás ellen Instagram oldalán készített élő videóban Budavári Fülöp vendége ezúttal Nagy Alexandra volt, aki véleményét, illetve saját tapasztalatait fejtette ki a témakörröl.


Ez volt Fülöp „Bullying talks" beszélgetéssorozatának második része, az első Dér Henivel készült. A Barátok Közt sztárja azzal kezdte gondolatait, hogy nagyon örül ennek a lehetőségnek, ugyanis régi vágya volt, hogy kifejtse gondolatait a témában.

„Korábbi interjúkban is elmondtam, hogy ha nem ezt a pályát választottam volna, akkor alapítványt szerettem volna létrehozni, és pont ebben a témában, bántalmazott gyerekek és felnőttek részére."

– kezdte a beszélgetést Alexa.

Majd a színésznő a saját élményeiről is beszélt:

„Bekerültem egy budai gimnáziumba, a gazdag gyerekek közé, a szüleim panellakásából, és ez egy teljesen más környezet volt, ahol kilógtam a sorból. Ez végül ahhoz vezetett, hogy elveszítettem azt a hitet önmagamban, ami előtte bennem volt, és megpróbáltam minél láthatatlanabb, minél szürkébb lenni, csak hogy kevesebb bántás érjen."

A beszélgetésben rengeteg érdekes történet és értékes gondolat hangzik el, amiért érdemes végighallgatni. Ez ide kattintva megtehető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!