Nagy Alexandra ezért kapott durva kommentet - ifaktor

A Barátok Közt sorozat volt sztárja, Nagy Alexandra szolidaritását szerette volna kifejezni a magyar LMBTQ közösség felé, ám ezt nem minden követője értékelte nagyra.


Legújabb képén Alexandra egy szép, rózsaszín felsőben pózol, melynek közepén a meleg zászló színeivel láthatunk egy karikát, benne tizennyolcas számmal. A felirat pedig így szól: „adult content" (felnőtt tartalom).

A pólókat Lakatos Márk tervezte jótékony célra. Azok bevételéből a Háttér Társaság nevű magyar melegjogi szervezetet kívánja támogatni.

Alexandra lelkesen buzdítja követőit, hogy szerezzenek be a pólóból jótékonyságból és a hozzászólók nagy részének tetszik is a lány új szerzeménye, ám nem mindegyik rajongó nézi ezt jó szemmel. Egyikőjük így fogalmaz:

„Minek ezt a propagandát és pénzéhes Márkot reklámozni?"

írja a kommentelő.

Mi csak biztatni tudjuk Alexandrát és követőit is, hogy álljanak ki a jó ügy mellett!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!