Nagy Alexandra esett ki először A Konyhafőnök VIP döntőjéből - ifaktor
Nagy Alexandra esett ki A Konyhafőnök VIP döntőjéből
A végjátékához érkezett A Konyhafőnök VIP ötödik évadja, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk ki nyeri idén a sztárok főzőversenyét. A tegnapi adásból kiderült, hogy Nagy Alexandra biztosan nem fogja, ugyanis távozni kényszerült a műsorból.


"Köszönöm szépen ezt az utat,
ezt a hihetetlen nagy kalandot, amit magammal vihetek, hogy bár tele voltam félelmekkel, valami (vagy valaki/k) mégiscsak megsegítettek, és összeszedtem minden bátorságomat, hogy ebbe belevágjak.
Hálás vagyok minden percéért; a küzdelmekért, a harcokért, amik hol dicsőséget, hol tanulságot hoztak magukkal. Még a sebhelyért is, ami az ujjamon maradt, és ami mindig arra emlékeztet majd, mekkorát vívtam a zöldségekkel, szárnyasokkal, négylábúakkal és halakkal.... de leginkabb önmagammal.
Köszönöm szépen a lehetőséget.
A sok tanítást, segítséget és felém áradó türelmet.
Köszönöm, hogy egy ilyen fantasztikus csapat tagja lehettem én is, a szurkolást, a bíztató üzeneteket és a kevésbé bíztatóakat, hogy a műsornak hála közelebb kerültem a hibáimhoz és meg is szerettem őket.
Nem tudom, hogy abban a konyhában mi folyik, de nem csak főzés, az tuti."

– így búcsúzott Instagramon Nagy Alexandra.

Így már csak öten küzdenek tovább az idei A Konyhafőnök címért: Oroszlán Szonja, Feke Pál, Serbán Attila, Pokorny Lia, és Horváth Sisa Anna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!