Nagy Alexandra esett ki először A Konyhafőnök VIP döntőjéből - ifaktor
A végjátékához érkezett A Konyhafőnök VIP ötödik évadja, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk ki nyeri idén a sztárok főzőversenyét. A tegnapi adásból kiderült, hogy Nagy Alexandra biztosan nem fogja, ugyanis távozni kényszerült a műsorból.


"Köszönöm szépen ezt az utat,
ezt a hihetetlen nagy kalandot, amit magammal vihetek, hogy bár tele voltam félelmekkel, valami (vagy valaki/k) mégiscsak megsegítettek, és összeszedtem minden bátorságomat, hogy ebbe belevágjak.
Hálás vagyok minden percéért; a küzdelmekért, a harcokért, amik hol dicsőséget, hol tanulságot hoztak magukkal. Még a sebhelyért is, ami az ujjamon maradt, és ami mindig arra emlékeztet majd, mekkorát vívtam a zöldségekkel, szárnyasokkal, négylábúakkal és halakkal.... de leginkabb önmagammal.
Köszönöm szépen a lehetőséget.
A sok tanítást, segítséget és felém áradó türelmet.
Köszönöm, hogy egy ilyen fantasztikus csapat tagja lehettem én is, a szurkolást, a bíztató üzeneteket és a kevésbé bíztatóakat, hogy a műsornak hála közelebb kerültem a hibáimhoz és meg is szerettem őket.
Nem tudom, hogy abban a konyhában mi folyik, de nem csak főzés, az tuti."

– így búcsúzott Instagramon Nagy Alexandra.

Így már csak öten küzdenek tovább az idei A Konyhafőnök címért: Oroszlán Szonja, Feke Pál, Serbán Attila, Pokorny Lia, és Horváth Sisa Anna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!