Közös YouTube csatornát hozott létre Nagy Dani és Nagy Benedek - ifaktor

A testvérek külön-külön is elképesztő népszerűségnek örvendenek a social média platformokon, de most úgy döntöttek, hogy egy közös YouTube-csatorna keretein belül egyesítik erejüket, amely a theBIGfam nevet kapta.


„ELINDULT A #THEBIGFAM !!!!🔥 A csatornákat elsősorban azért hoztuk létre, hogy 1 helyre csoportosítsuk a Nagy család sportos, eseménydús és szórakoztató taralmait, ezenkívül belecsaptunk a PODCAST világába is, amit ha figyelemmel kísértek nagyobb betekintést nyerhettek a hétköznapjainkba! Csatlakozz hozzánk, légy TE is a közösségünk tagja! 👋🏼"

– írta Instagram-posztjában Nagy Benedek/BENIIPOWA

A srácok már el is készítették a csatorna történetének első videóját, amiben még Dani is jelen van. Viszont őt most egy ideig nélkülözniük kell majd a nézőknek, ugyanis jelenleg Dominikán az Exatlonban vitézkedik, és teljesítményét elnézve eléggé úgy tűnik, hogy még egy ideig nem nagyon fog hazatérni.

Mindenesetre Daninak és Beninek csak gratulálni tudunk az új csatornájukhoz, és alig várjuk, hogy milyen tartalmakkal fognak minket hétről hétre meglepni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!