Nagy Benedeket hacker-támadás érte - ifaktor

Nagy Benedek, vagyis Benipowa az egyik legismertebb és legrégebbi hazai yotuber, vlogger, akit rengetegen követnek a közösségi média felületeken.


„Feltörték az e-mail címem, amihez hozzá volt csatolva mindkettő Youtube csatornám... Ezeket átnevezték, képet cseréltek rajtuk, a videókat privátba rakták és a saját tartalmukról élőztek (itt a leírásba raktak egy linket, nem tudom, hogy mi az, ne kattoljatok rá!). Azóta a Vlog csatornám felfüggesztésre került"

– kezdte a nem túl rendhagyó bejegyzését a youtuber.

A feltört fiókok Beni minden felületére kiterjednek – talán csak a Facebookot nem említette –, így a teljes online jelenléte veszélybe került.

„De! Óriási segítség a sok aggódó, kedves és segítőkész üzenet, amivel elárasztottatok az utóbbi 24 órában! Tényleg ez az egyetlen, ami miatt nem vagyok olyan, mint a mosott f*s, nagyon-nagyon köszönöm! A csatornáim helyzetét a partnercégemre bíztam, Ők azóta felvették a kapcsolatot a Supporttal és igyekeznek helyre állítani mindent! Bárhogy is alakul, a fiókom náluk van, de ami sokkal fontosabb, hogy Ti Velem!"

– zárta a posztját Beni.

Az utóbbi időben Cylának (Kajdi Csaba – a szerk.) is feltörték a profilját az inluenszerek közül, valamint több celebnek is megjelentek hamis, kamu oldalai, amelyek nyeremény reményében édesgetik az oldalukra a rajongókat, így pénzt kicsalva tőlük.

Mindenki vigyázzon és tájékozódjon, hogy biztos az eredeti szerző áll-e a kérdéses oldalak mögött!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!