Nagy Dani egyre jobb formába kerül sérülése után - ifaktor
Nagy Dani nagy eséllyel pályázhatott volna az Exatlon végső győzelmére is, de egy csúnya bokasérülés miatt fel kellett adnia a versenyt.


A lábáról most már egy jó ideje lekerült a gipsz, azóta elkezdett újra rendszeresen mozogni, és láthatóan egyre jobb formába kerül. Persze közösségi oldalán is gyakran beszámol az edzéseiről, és hogy hogyan lesz napról napra erősebb.

Daninál nem ritka, hogy úgy fut, hogy közben kisfiát Olivért babakocsiban tolja, ezúttal is így tett, de ami még boldogabbá tette, hogy ezúttal már sikerült 10 km-t teljesítenie, a sérülése óta először.

„Végre 10 km🔝 szándékosan a szigeten futottam, hogy kedvezzek Olinak, útba ejtettem azt a vadasparkos részt, mindenhol kutyát sétáltattak, erre végigaludta... 😅"

– írta közösségi oldalán az influenszer.

Dani mostmár egy jó ideje otthagyta az Exatlont, és láthatóan, már túl tette magát a történéseken, és nincs benne semmilyen keserű érzés. De azért az ő esetében nem mehetünk el a kérdés mellett: Mi lett volna ha…?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

editsharetrending_up

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!