Nagy Dani nem biztos, hogy visszamenne az Exatlonba, ha most lehetőséget kapna rá - ifaktor
Danit legújabb videójában követői kérdezhették, természetesen a legtöbb az Exatlonos szereplésével kapcsolatban érkezett.

Az influenszer egy több mint 20 perces kérdezz-felelek videót készített YouTube-csatornájára, ahol a válaszaiban rengeteg érdekes dolog hangzott el, most ezekből szemezgetünk.

Arra kérdésre, hogy kivel ápolta a legjobb kapcsolatot a villában, elmondta, hogy igazából mindenkivel tök jól kijött, végül nagy nehezen Anna mellett döntött, akivel a legtöbbet beszélgetett.

Danitól azt is megkérdezték, hogy ha most azt mondanák, hogy visszamehet az Exatlonba, mit tenne. Meglepő módon Dani nem mondott igent rá, és azt mondta, hogy ezt jól át kellene gondolnia, mert egyelőre fogalma sincs miképp döntene. Ráadásul a sérüléséből sem épült még fel.

A youtuber az Exatlon forgatásával kapcsolatban érdekes kulisszatitkokat is megosztott videójában, amiért mindenképp érdemes megnézni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!