Nagy Dani nem biztos, hogy visszamenne az Exatlonba, ha most lehetőséget kapna rá - ifaktor
Nagy Dani nem biztos, hogy visszamenne az Exatlonba, ha most lehetőséget kapna rá
Danit legújabb videójában követői kérdezhették, természetesen a legtöbb az Exatlonos szereplésével kapcsolatban érkezett.

Az influenszer egy több mint 20 perces kérdezz-felelek videót készített YouTube-csatornájára, ahol a válaszaiban rengeteg érdekes dolog hangzott el, most ezekből szemezgetünk.

Arra kérdésre, hogy kivel ápolta a legjobb kapcsolatot a villában, elmondta, hogy igazából mindenkivel tök jól kijött, végül nagy nehezen Anna mellett döntött, akivel a legtöbbet beszélgetett.

Danitól azt is megkérdezték, hogy ha most azt mondanák, hogy visszamehet az Exatlonba, mit tenne. Meglepő módon Dani nem mondott igent rá, és azt mondta, hogy ezt jól át kellene gondolnia, mert egyelőre fogalma sincs miképp döntene. Ráadásul a sérüléséből sem épült még fel.

A youtuber az Exatlon forgatásával kapcsolatban érdekes kulisszatitkokat is megosztott videójában, amiért mindenképp érdemes megnézni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!