Nagy Daniék ezúttal Palik Lászlóval beszélték ki az Exatlon történéseit - ifaktor
Negyedik adásához érkezett Nagy Dani és Nagy Benedek YouTube-csatornája és a TV2 közös műsora az EXATLONRÓL SZAKSZERŰEN, amiben ezúttal Palik Lászlót kapcsolták Dominikáról.

Az egykori sportriporter az adás elején elmondta, hogy nagy rajongója a srácok műsorának, ami természetesen nagyon jól esett nekik.

A beszélgetésben rengeteg téma felmerült, például az is, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki bekerülhessen az Exatlonba. A műsorvezető elmondta, hogy igazából csak annyi a feltétel, hogy be kell tölteni a 18. életévét a jelentkezőknek, de természetesen elengedhetetlen, hogy sportoljon, és amúgy is mindenkinek azt ajánlja, hogy mozogjon minél többet.

Aztán egy nagyon érdekes témát kezdtek el boncolgatni a műsorban, méghozzá azt, hogy Daninak van-e esélye arra, hogy még visszakerüljön az Exatlonba. Laci elmondta, hogy elsősorban ebbe sem neki, sem a TV2-nek nem lenne beleszólása, hanem az eredeti formátumot kitaláló török jogtulajdonos dönthetne erről. Ők annyit tudnának tenni, hogy felvázolják a helyzetet. Tehát ebből kiindulva még az sem kizárt, hogy Nagy Danit esetleg láthatjuk idén Kihívóként.

Végül szóba került, az Exatlon All Stars kérdése is, ami egy olyan évadot jelentene, ahol az eddigi szériák legjobbjai csapnának össze. Palik László elmondta, hogy ennek abszolút van realitása, hogy lesz egy ilyen évad majd a jövőben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Toma Kata újabb vadító szettben domborított

Toma Kata ismét megmutatta fantasztikus idomait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!