Nagy Daniék ismét egy volt Exatlonossal elemezték a műsor alakulását - ifaktor
Második epizódjához érkezett az Exatlonról Szakszerűen című YouTube-sorozat, amiben Nagy Dani és Nagy Benedek a műsor aktuális történéseit beszéli ki. Ezúttal Pálfi Gergőt látták vendégük, aki Danival együtt küzdött a Kihívók sikereiért.


Gergő drámai körülmények között esett ki a versenyből, ugyanis legjobb barátja Ricsi ellen kényszerült párbajozni, amiben végül ő maradt alul.

A műsorban olyan mindenkit foglalkoztató kérdéseket is feszegettek a srácok, hogy a bajnok csajok egy 10-es skálán hányas osztályzatot kapnának. Geri elmondta, hogy egyértelmű, hogy mindannyian tízest érdemelnek.

„Elképesztően néznek ki, és belülről is mindannyian elképesztőek."

– mondta a műsor vendége.

A srácok ezenkívül is sok érdekes témát feszegettek a műsorral kapcsolatban, többek között Benő feledhetetlen vicce is szóba került, az adás végén meg nem maradhatott el a Kihívók legendás csatakiáltása, ami Gergő agyszüleménye volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!