Nagy Daniék ismét egy volt Exatlonossal elemezték a műsor alakulását - ifaktor
Második epizódjához érkezett az Exatlonról Szakszerűen című YouTube-sorozat, amiben Nagy Dani és Nagy Benedek a műsor aktuális történéseit beszéli ki. Ezúttal Pálfi Gergőt látták vendégük, aki Danival együtt küzdött a Kihívók sikereiért.


Gergő drámai körülmények között esett ki a versenyből, ugyanis legjobb barátja Ricsi ellen kényszerült párbajozni, amiben végül ő maradt alul.

A műsorban olyan mindenkit foglalkoztató kérdéseket is feszegettek a srácok, hogy a bajnok csajok egy 10-es skálán hányas osztályzatot kapnának. Geri elmondta, hogy egyértelmű, hogy mindannyian tízest érdemelnek.

„Elképesztően néznek ki, és belülről is mindannyian elképesztőek."

– mondta a műsor vendége.

A srácok ezenkívül is sok érdekes témát feszegettek a műsorral kapcsolatban, többek között Benő feledhetetlen vicce is szóba került, az adás végén meg nem maradhatott el a Kihívók legendás csatakiáltása, ami Gergő agyszüleménye volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések"

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!