Nagy Daniék ismét egy volt Exatlonossal elemezték a műsor alakulását - ifaktor
Második epizódjához érkezett az Exatlonról Szakszerűen című YouTube-sorozat, amiben Nagy Dani és Nagy Benedek a műsor aktuális történéseit beszéli ki. Ezúttal Pálfi Gergőt látták vendégük, aki Danival együtt küzdött a Kihívók sikereiért.


Gergő drámai körülmények között esett ki a versenyből, ugyanis legjobb barátja Ricsi ellen kényszerült párbajozni, amiben végül ő maradt alul.

A műsorban olyan mindenkit foglalkoztató kérdéseket is feszegettek a srácok, hogy a bajnok csajok egy 10-es skálán hányas osztályzatot kapnának. Geri elmondta, hogy egyértelmű, hogy mindannyian tízest érdemelnek.

„Elképesztően néznek ki, és belülről is mindannyian elképesztőek."

– mondta a műsor vendége.

A srácok ezenkívül is sok érdekes témát feszegettek a műsorral kapcsolatban, többek között Benő feledhetetlen vicce is szóba került, az adás végén meg nem maradhatott el a Kihívók legendás csatakiáltása, ami Gergő agyszüleménye volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!