Nagy Dániel ismét megsérült, mentő vitte el - ifaktor
Nagy Dani nemrég tért vissza a versenypályára kézsérülése után, de a tegnapi adásban megint megsérült, és ezúttal úgy tűnik, hogy sajnos súlyosabb a dolog.


A Kihívók legjobbja, egy ugrásból érkezett le nagyon szerencsétlenül, a jobb lábfeje maga alá szorult. A csapattársai nagyon megijedtek, amikor Dani a földön maradt, és azonnal orvosért kiabáltak.

Végül az influenszert további kivizsgálásra kórházba szállították. Ekkor még az is benne volt a pakliban, hogy eltört a lábfeje, de végül a röntgenfelvétel megállapította, hogy ennyire nem súlyos a sérülés.

Az azonban így is kétséges, hogy Dani tudja-e folytatni a versenyt, mivel egyenlőre nem tud lábra állni.

A Kihívók ennek ellenére a tegnapi versenynapot is sikerrel abszolválták, ami azt jelenti, hogy sorozatban nyolcadszor nyertek. A bajnokok viszont elképesztő mélyponton vannak, ahonnan egyenlőre nem látszik a kiút.

Az Exatlon Hungary ma este 20:15-kor folytatódik a TV2-n.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!