Nagy Dániel ismét megsérült, mentő vitte el - ifaktor
Nagy Dani nemrég tért vissza a versenypályára kézsérülése után, de a tegnapi adásban megint megsérült, és ezúttal úgy tűnik, hogy sajnos súlyosabb a dolog.


A Kihívók legjobbja, egy ugrásból érkezett le nagyon szerencsétlenül, a jobb lábfeje maga alá szorult. A csapattársai nagyon megijedtek, amikor Dani a földön maradt, és azonnal orvosért kiabáltak.

Végül az influenszert további kivizsgálásra kórházba szállították. Ekkor még az is benne volt a pakliban, hogy eltört a lábfeje, de végül a röntgenfelvétel megállapította, hogy ennyire nem súlyos a sérülés.

Az azonban így is kétséges, hogy Dani tudja-e folytatni a versenyt, mivel egyenlőre nem tud lábra állni.

A Kihívók ennek ellenére a tegnapi versenynapot is sikerrel abszolválták, ami azt jelenti, hogy sorozatban nyolcadszor nyertek. A bajnokok viszont elképesztő mélyponton vannak, ahonnan egyenlőre nem látszik a kiút.

Az Exatlon Hungary ma este 20:15-kor folytatódik a TV2-n.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Mától megtekinthető a Billie Eilish-ról szóló dokumentumfilm

Az Apple Original Films már 2019-ben bejelentette, hogy dokumentumfilmet készítenek a fiatal énekesnő életéről, azóta már több előzetes is kijött, ma pedig elérkezett a premier dátuma is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!