Nagy Dániel mozgásra buzdítja követőit - ifaktor

Az esti kijárási tilalom és az edzőtermek bezárása sem adhat okot a sportolás teljes elhagyására. Nagy Dani YouTuber, az extrémsportok szerelmese, nem hagyja 262 ezer követőjének, hogy ellustuljon és kifogásokat keresve mellőzze a mozgást.


Legújabb Instagram-posztjában Dani felhívja rajongói figyelmét, hogy az egészséges életmód megőrzése érdekében a testmozgás továbbra sem elhagyható. Így aki csak teheti, réteges ruházattal induljon a szabadba sportolni.

Sokan kérték tőle a kommentszekcióban, hogy kezdjen el a szabadtéri mozgásról videót készíteni, mert nagy segítség lenne a sportolni vágyóknak. A kép több mint 12 ezer lájkot kapott, reméljük őket mind sikerült Daninak a kinti edzésre motiválnia.

„A szigorítások miatt bezárnak a konditermek is, viszont az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen a testmozgás, úgyhogy ez ne szegje kedvetek, öltözzetek fel rendesen és nyomás ki a szabadba sportolni!"

– írta lelkesen @danielnagy_mtb.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!