Nagy Dániel sérülése súlyos, nem folytathatja az Exatlont - ifaktor
Exatlon Hungary: Nagy Dani sérülése súlyos, nem folytathatja tovább a versenyt
Drámai pillanatokkal indult az Exatlon tegnapi versenynapja, Nagy Dani sérülése súlyosabb a vártnál, így nem folytathatja tovább a küzdelmet.


Palik László számolt be a csapatoknak a rossz hírről. A vloggernek még múlt héten egy leérkezésnél szorult maga alá a lábfeje, és ugyan bizakodó volt a visszatérést illetően, most kiderült, hogy a lábadozása 6-8 hetet venne igénybe plusz utána még több hetes rehabilitációt, így távozni kényszerült Dominikáról.

A Kihívók teljesen összetörtek a hír hallatán, hiszen egy jó barátot és egy nagyon erős játékost veszítettek el. Tényleg hatalmas veszteség Dani távozása az egész műsor számára, hiszen amikor egészéges volt elképesztő mennyiségben szállította a győzelmeket csapatának, szinte nem vesztett futamot. Így nem túlzás kijelenteni, hogy a végső győzelemre is hatalmas esélye volt.

Azóta az influenszer Instagram-oldalára is kikerült egy poszt, amit felesége Rami fogalmazott meg.

„Az egyik szemem sír, a másik nevet, de nem tudom elhinni, hogy ez így alakult. 😔 El sem tudom képzelni, hogy mit érezhet most Dani, úgyhogy alig várom, hogy beszélhessünk. Biztos nektek is elmondja majd, hogy szerinte miért történt így, mi lehet az oka a sérüléseinek. Köszönjük, hogy eddig vele voltatok, szurkoltatok és támogattátok itthonról! 🤍 Továbbra is tartsatok vele, ha kíváncsiak vagytok a sporttal kapcsolatos munkásságára!
Várunk haza!
"

Itt pedig a búcsú megható pillanatai láthatóak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!