Nagy döntésre szánta el magát az Arsenal FC - ifaktor
Annak érdekében, hogy megfékezze a közösségi médiával való visszaélést és az online bántalmazást, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal kedden bejelentette, egy új kampányban vesz részt, amely #StopOnlineAbuse hashtag néven fut.


Az Arsenal kommünikéje szerint, noha a közösségi média az egyik módja annak, hogy a szurkolóik világszerte közelebb érezzék magukat a klubhoz és a játékosokhoz, de ennek ellenére a futballban és az online tér egészében látunk egy olyan világot, amelyet gyűlölködő, rasszista és diszkriminatív hangok, szavak és kifejezések mérgeztek meg.

Log into Facebook

Ez ellen pedig szerintük mindenkinek fel kell lépnie, éppen ezért az Arsenalnál mostantól külön munkacsoport foglalkozik a témával.

„A bántalmazást teljesen fel kell számolni, mivel nagyon sok kárt okoz. A közösségi médiáknak hatalmas felelőssége van ezen a téren"

– nyilatkozta a témában az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!