Nagy Niki ünnepi ruha szettekkel inspirálja követőit - ifaktor
Nagy Niki karácsonyfa mellett fehér szőrmében

Az influenszer, Nagy Niki legújabb Instagram-bejegyzésében egy nagyon kreatív videó és kép sorozattal mutatja be követőinek, hogy milyen ruha szetteket képzel el az ünnepekre. Szerencsére nem csak a hölgyeknek kedvez összeállításaival. A képsorozat legvégén ugyanis láthatunk egy férfi ruha összeállítást is.


Akik régóta követik Niki közösségi médiás tevékenységeit, már tudhatják róla, hogy roppant kreatív és tehetséges tartalomgyártó. Legújabb posztjában egy olyan képet osztott meg, amiben egyben egy videó is van. Fantasztikusan megmutatja vele, hogyan is készülődnek a nők és a férfiak.

Egy nagyon is tipikus ünnepi szösszenet: Gergő 10 perc alatt elkészül, amikor én még otthonkában vagy törölközőbe csavarva ülök a nappaliban és jojózom, hogy mit is kellene felvennem... Ismerős helyzet?

– tette fel a kérdést Niki követőinek.

Videó-képére rengeteg lájk érkezett és még Iszak Eszti se hagyta szó nélkül Niki bejegyzését.

„Imádom!"

– olvashatjuk Eszti kommentjét.

Amellett, hogy rengeteg inspirációt adott ezzel Niki követőinek, fantasztikus humorával fűszerezte meg az egészet, így egyszerre tudunk egy jót kacagni és inspirálódni az ünnepek előtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!