Nagy pocakkal is edz tovább Berki Mazsi - ifaktor
Berki Mazsi piros ruhában

Berki Mazsi tovább folytatja formában tartó edzését pocakosan is, a várandós kismama egy TikTok-videóban mutatott néhány gyakorlatot.


Mazsi alább arról ír, hogy kislányuk éppen akkor érkezett meg hozzájuk, amikor a legkeményebb edzéseket végezte, most azonban nem a határok kitologatása és túlszárnyalása a cél, hanem az egészségmegőrzés és a fitten tartás. Egészen addig fog edzeni járni, amíg úgy érzi jól esik és nem érzi megeröltetőnek.

1 hét kihagyás után újra edzés. Annyira hiányzott, mint egy korty víz ebben a kánikulában és igen edzem, mivel a kislányunk akkor fogant meg mikor életem legkeményebb edzései voltak… A lépcsőzőn már csak maximum a 2-es fokozatra kapcsolok, sőt ma 15 percet csak sétáltam gyakorlat nélkül, mert így esett jól. jól esik a mozgás és ami nekünk jó az a babának is. DE! a határok feszegetésének nem most van itt ah ideje!

- írja posztja alatt Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!