Nagy Vivien változtatni szeretne - ifaktor

A fifty pairs of shoes néven elhíresült Nagy Vivi, legújabb Instagram-posztjában arról számol be követőinek, hogy változtatni szeretne pár dolgon a közösségi média felületein.


Az influenszernek ahhoz, hogy erre a döntésre jusson, át kellett esnie egy komolyabb alkotói válságon is, amiről szintén mesél bejegyzésében követőinek. Az igényes tartalomgyártáshoz folyamatos kreatív gondolkozásra van szükség, ami azért lássuk be, egy idő után rendkívül megterhelő lehet.

Vivi posztjában leírta, hogy egy teljesen új oldalát szándékozik a jövőben megmutatni nekünk és talán még a blogoláshoz is újra visszatér, amire egy éve nem készített tartalmat. Tervei között szerepel még a készítsd magad termékek bemutatása, valamint vásárlási és stílus tippekre, tanácsokra is lehet számítani az influenszertől a későbbiekben.

Mi szurkolunk Vivinek, hogy újra megtalálja a boldogságát a tartalomgyártásban!

„Kicsit nehezen indult a január első fele, de sikerült kikászálódnom az alkotói válságból és egy új oldalamat szeretném nektek megmutatni. Sokat gondolkodom a blog felélesztésén, mert lassan már egy éve nem készítettem rá tartalmat. Több tippet, tapasztalatot, DIY projektet, vintage és second hand vadászatot, valamint aktuális must have darabokat szeretnék veletek megosztani. Érdekelne benneteket?"

– olvashatjuk Vivi közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!