Nagy Vivien változtatni szeretne - ifaktor
Nagy Vivi fehér ruhában egy táskát tart a kezében

A fifty pairs of shoes néven elhíresült Nagy Vivi, legújabb Instagram-posztjában arról számol be követőinek, hogy változtatni szeretne pár dolgon a közösségi média felületein.


Az influenszernek ahhoz, hogy erre a döntésre jusson, át kellett esnie egy komolyabb alkotói válságon is, amiről szintén mesél bejegyzésében követőinek. Az igényes tartalomgyártáshoz folyamatos kreatív gondolkozásra van szükség, ami azért lássuk be, egy idő után rendkívül megterhelő lehet.

Vivi posztjában leírta, hogy egy teljesen új oldalát szándékozik a jövőben megmutatni nekünk és talán még a blogoláshoz is újra visszatér, amire egy éve nem készített tartalmat. Tervei között szerepel még a készítsd magad termékek bemutatása, valamint vásárlási és stílus tippekre, tanácsokra is lehet számítani az influenszertől a későbbiekben.

Mi szurkolunk Vivinek, hogy újra megtalálja a boldogságát a tartalomgyártásban!

„Kicsit nehezen indult a január első fele, de sikerült kikászálódnom az alkotói válságból és egy új oldalamat szeretném nektek megmutatni. Sokat gondolkodom a blog felélesztésén, mert lassan már egy éve nem készítettem rá tartalmat. Több tippet, tapasztalatot, DIY projektet, vintage és second hand vadászatot, valamint aktuális must have darabokat szeretnék veletek megosztani. Érdekelne benneteket?"

– olvashatjuk Vivi közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!