Nagyon átverte a családja Polgár Tündét - ifaktor

Korábban Tünde prankelte meg a férjét és a fiát, ezúttal azonban fordult a kocka és visszakapta az átverést a luxusfeleség.


Árpád a videó elején elmeséli, hogy nagyon sokat gondolkoztak rajta a fiával, hogy hogyan tudnának igazán visszavágni Tündének, mindenképp valami nagyon ütőset akartak. Sok ötletük volt, de végül úgy döntöttek, hogy a külsejükkel fognak valamit kezdeni. Így született meg az a nyerő megoldás, hogy kopaszok lesznek, ehhez azonban nem fodrászhoz mentek, inkább a maszkmester mellett döntöttek.

Az átalakulás nagyon jól sikerült, először a fiát látta meg kopaszon Tünde, majd megérkezett a férje is, ekkor már nem tudta a luxusfeleség, hogy sírjon vagy nevessen. A fiát még megértette, hogy 18 évesen ilyen hülyeséget csinál, de arra, hogy Árpád is kopasz lett nagyon kiakadt. Végül természetesen kiderült, hogy Árpád haját csak egy maszk takarta el, úgyhogy megnyugodhatott a felesége, Dani viszont tényleg kopasz lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!