Nagyon átverte a lánya Gordon Ramsayt - ifaktor
A világhírű skót szakács egy komoly TikTok prank elszenvedője lett, az átverés kitervelője és végrehajtója pedig nem más mint a 19 éves lánya, Tilly volt.


A tréfa úgy kezdődött, hogy a séf és a lánya egy asztalnál ültek egy tojás és egy vizesüveg tárasagában. Ezután Tilly látszólag eltüntette a tojást, Gordon pedig lehajolt, hogy megnézze az üveget, a lánya pedig ekkor közvetlenül az arcába spriccelte a vizet, a végén ráadásképpen még a tojást is összetörték a fején.

A szakács természetesen döbbenten nézett az események után, mert erre biztosan nem számított. A végén azért Gordon is jót kacagott a szituáción és még a saját Instagram-oldalán is megosztotta az egész jelenetet. A tanulság viszont az, hogy óvakodni kell ha bárki egy vizesflakonnal és tojással vár az asztalnál minket, mert csúnyán pórul járhatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!