Nagyon édes fotósorozatot posztolt Gigi Hadid a kislányáról - ifaktor

Már több, mint fél év telt el azóta, hogy Gigi Hadid világra hozta első gyermekét, Khait.


Kislánya születése óta Gigi nem viszi túlzásba a babás tartalmakat, mely egy részről biztosan tudatos. Ügyel arra, hogy elkerülje napjaink egyik égető jelenségét, a sharentinget, mely során a közösségi médiát aktívan használó szülők túlzásba viszik azon tartalmak megosztását, melyekben gyermekük szerepel.

Gigi tudatosságról árulkodik Instagram-oldala, ugyanis kislányáról megosztott képei inkább részlet képek, nem mutatja Khait teljes egészében, sok esetben az arcát is eltakarja.

A pletykák igazak: a legjobb barátom, a célom, a múzsám a legnagyobb büszkeségem és örömöm. Annyira szerencsésnek érzem magam és inspiráltnak, hogy az anyukád lehetek, én Khaiom! Egy öreg lélek, tele napsütéssel, mindenki napját felvillanyozod! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

- írja posztja alatt a világhírű modell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!