Nagyon extra esküvői fotózáson vett részt B. Nagy Réka és vőlegénye - ifaktor

Már közeleg a nagy nap, melyen Dávid és Réka összeköti életét. Esküvőjük, akárcsak stílusuk valószínűleg különleges lesz.


A fiatal pár hamarosan összeházasodik, így nem meglepő, hogy napjaik az esküvő körüli teendők elintézéséről szólnak. Ennek apropóján nemrég egy kreatív fotózáson vettek részt, mely által egy kicsit belekóstolhattak a valódi ceremónia hangulatába.

Nos a képeket látva, elállt a szavunk is, nagyon jól mutatnak együtt. A dekoráció és a ruha nagyszerűen tükrözi közös stílusukat, melyben otthon érzik magukat. Nem egy tipikus 'esküvői' összeállítás, de attól még zseniális.

Merj kitűnni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!