Nagyon felelőtlen volt Berki Krisztián - ifaktor
Berki a közelmúltban érkezett haza feleségével, Mazsival a Maldív-szigeteki nyaralásukról. A tenger helyett itthon csak hóban tudott úszni...


A volt futballkapus akciójáról készült videót alább megtekinthetitek.

Noha már itthon vannak, mégis úgy tűnik, egy részük a tengerparton maradt, hiszen Berki megpróbált a víz helyett hóban úszni.

Ugyan őrültségnek tűnik az egész, mégis a meleg vízből a hidegbe történő átmenet nem egy szokatlan dolog, sőt a testre jótékony hatásai is bizonyítottak (gondoljunk csak a szauna utáni hidegvízre, vagy az Oroszországban népszerű jakuzzi utáni jeges vizes fürdőre – a szerk.).

Persze ezzel nem azt állítjuk, hogy Berkiék ilyesfajta megfontolásból tették, amit tettek, sőt kifejezetten valószínűtlennek tartjuk, hogy a szórakozáson kívül bármi más vezérelte volna őket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!