Nagyon fontos üzenetet osztott meg Follow Anna - ifaktor
Akik régóta követik Follow Annát már tudhatják, hogy mennyire fontos neki az egészség és az egészséges életmód. Ezt igyekszik követőinek hangsúlyozni és motiválni őket rá. Azonban most egy másik fontos témának is hangot adott.


Mindamellett, hogy Anna az egészség felé próbálja terelgetni rajongóit, nem feledkezett meg az egészséges gondolatokról sem, amiket ebben a rohanó világban sokszor elfelejtünk. Az influenszer posztjában három szóval igyekszik követőit motiválni, amikről sokszor megfeledkezünk és elhanyagoljuk magunkkal szemben.

Követői közül rengetegen megköszönték Annának a pozitív gondolatokat és hálásak voltak, hogy eszükbe juttatta ezeket az igazán lényeges dolgokat. Az influenszer bejegyzését pár óra alatt több mint 20 ezren lájkolták.

„SZERETVE VAGYOK, SZÉP VAGYOK, FONTOS VAGYOK!

Igen, az vagy! Csodálatos vagy! Hidd el!

Értékes vagy és fantasztikus ember, sose kételkedj ebben. Ha úgy is érzed, hogy vannak nehezebb napjaid, nehezebb elfogadnod magad, elbizonytalanodsz akkor sincs semmi baj, emberek vagyunk, de tudd, hogy te is fontos vagy!"

– biztatta követőit közösségi oldalán Anna.

Abban biztosak vagyunk, hogy ezzel rengeteg embernek adott erőt és segítséget Anna. Köszönjük neki, hogy ehhez hasonló fontos dolgokra is felhívja az emberek figyelmét a közösségi médiában!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!