Nagyon fontos üzenetet osztott meg Follow Anna - ifaktor
Follow Anna edzés közben
Akik régóta követik Follow Annát már tudhatják, hogy mennyire fontos neki az egészség és az egészséges életmód. Ezt igyekszik követőinek hangsúlyozni és motiválni őket rá. Azonban most egy másik fontos témának is hangot adott.


Mindamellett, hogy Anna az egészség felé próbálja terelgetni rajongóit, nem feledkezett meg az egészséges gondolatokról sem, amiket ebben a rohanó világban sokszor elfelejtünk. Az influenszer posztjában három szóval igyekszik követőit motiválni, amikről sokszor megfeledkezünk és elhanyagoljuk magunkkal szemben.

Követői közül rengetegen megköszönték Annának a pozitív gondolatokat és hálásak voltak, hogy eszükbe juttatta ezeket az igazán lényeges dolgokat. Az influenszer bejegyzését pár óra alatt több mint 20 ezren lájkolták.

„SZERETVE VAGYOK, SZÉP VAGYOK, FONTOS VAGYOK!

Igen, az vagy! Csodálatos vagy! Hidd el!

Értékes vagy és fantasztikus ember, sose kételkedj ebben. Ha úgy is érzed, hogy vannak nehezebb napjaid, nehezebb elfogadnod magad, elbizonytalanodsz akkor sincs semmi baj, emberek vagyunk, de tudd, hogy te is fontos vagy!"

– biztatta követőit közösségi oldalán Anna.

Abban biztosak vagyunk, hogy ezzel rengeteg embernek adott erőt és segítséget Anna. Köszönjük neki, hogy ehhez hasonló fontos dolgokra is felhívja az emberek figyelmét a közösségi médiában!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!