Nagyon készül a Valentin-napra Megyeri Csilla- íme a részletek - ifaktor

Valentin-napi fotózáson vett részt Megyeri Csilla és kedvese, Zsolti, akik már több, mint 7 éve alkotnak egy párt. A fotózás részleteibe és hangulatába néhány rövid videó keretén belül engedett betekintést Csilla. Mit is mondhatnánk? Olyan 'Csillás'.


Már nem kell sokat várni a szerelmesek napjáig, február 14-én, azaz vasárnap ünnepelhetik szerelmüket a párok. Kultúrákat, vallásokat tekintve, a keresztények egyik ünnepének tartják- éppen ezért csak a kereszténységet gyakorló kultúrákban elterjedt- , eredetileg Szent Bálint nevéhez köthető, a szerelmesek védőszentjéhez.

Csilláék Valentin-nap alkalmából egy közös fotózáson vettek részt és egy egyedi takaróval is kedveskedtek egymásnak. A takarón a számukra fontos kifejezések és dátumok szerepelnek, amelyek a kapcsolatukat jellemzik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!