Nagyon készül a Valentin-napra Megyeri Csilla- íme a részletek - ifaktor

Valentin-napi fotózáson vett részt Megyeri Csilla és kedvese, Zsolti, akik már több, mint 7 éve alkotnak egy párt. A fotózás részleteibe és hangulatába néhány rövid videó keretén belül engedett betekintést Csilla. Mit is mondhatnánk? Olyan 'Csillás'.


Már nem kell sokat várni a szerelmesek napjáig, február 14-én, azaz vasárnap ünnepelhetik szerelmüket a párok. Kultúrákat, vallásokat tekintve, a keresztények egyik ünnepének tartják- éppen ezért csak a kereszténységet gyakorló kultúrákban elterjedt- , eredetileg Szent Bálint nevéhez köthető, a szerelmesek védőszentjéhez.

Csilláék Valentin-nap alkalmából egy közös fotózáson vettek részt és egy egyedi takaróval is kedveskedtek egymásnak. A takarón a számukra fontos kifejezések és dátumok szerepelnek, amelyek a kapcsolatukat jellemzik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

ValóVilág: VV Bálint lesz a következő párbajozó

Ahogyan azt sejtettük és korábban megírtuk, most biztosra kiderült, hogy a ValóVilág 10 jubileumi évadában a finálé előtti utolsó párbajon VV Robi és VV Bálint fognak összecsapni, ugyanis Robi egykori barátját választotta tegnap este párbaja ellenfeléül.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!