Nagyon koncertezne már Majka - ifaktor

Nem csoda, hogy az előadóművészek már nagyon a végét járják, ami a türelmet illeti. Sorra oldódnak fel a különböző korlátozások és szigorítások, azonban a koncertek, rendezvények és fesztiválok sorsa még továbbra is képlékeny.


A televíziós műsorvezető és rapper az Instagram-oldalán egy régebbi koncertjén készült képpel nosztalgiázott, mely alá egyik slágerének a szövegrészletét írta, a Mindenki táncol dalra utalva.

"Legyen már tánc végre"

Talán már lassan a zenészek és előadóművészek ideje is eljön és hamarosan együtt tölthetjük meg a stadionokat és a szabadtéri színpadokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!