Nagyon különleges húsvéti tortát alkotott Fördős Zé - ifaktor
A Konyhafőnök sztárjától nem állnak messze az igazán extrém és kreatív ételkülönlegességek, ezúttal két tortát kombinált össze.


Zé legújabb alkotásában azokra gondolt, akik nem tudják eldönteni, hogy répatortát vagy tiramisut készítsenek, ezért ő összeolvasztotta a kettőt. Kinézetre nagyon ínycsiklandónak tűnik a végeredemény, és a séf nem is tartja meg magának az egyedi receptet, hanem az ország-világ elég tárja a Street Kitchen weboldalán illetve egy videó is felkerült a YouTube-ra, ahol Zé elkészíti a desszertet.

„Ha nem tudod eldönteni, hogy répatorta vagy tiramisu, akkor ez a recept neked szól: a világ első répatorta-tiramisuja már kattintható fent a BIOban, vagy az SK oldalán!!"

– írta Instagram-posztjában A Konyhafőnök zsűrije.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!