Nagyon különleges húsvéti tortát alkotott Fördős Zé - ifaktor
A Konyhafőnök sztárjától nem állnak messze az igazán extrém és kreatív ételkülönlegességek, ezúttal két tortát kombinált össze.


Zé legújabb alkotásában azokra gondolt, akik nem tudják eldönteni, hogy répatortát vagy tiramisut készítsenek, ezért ő összeolvasztotta a kettőt. Kinézetre nagyon ínycsiklandónak tűnik a végeredemény, és a séf nem is tartja meg magának az egyedi receptet, hanem az ország-világ elég tárja a Street Kitchen weboldalán illetve egy videó is felkerült a YouTube-ra, ahol Zé elkészíti a desszertet.

„Ha nem tudod eldönteni, hogy répatorta vagy tiramisu, akkor ez a recept neked szól: a világ első répatorta-tiramisuja már kattintható fent a BIOban, vagy az SK oldalán!!"

– írta Instagram-posztjában A Konyhafőnök zsűrije.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!