Nagyon motiváló gondolatot osztott meg Rácz Jenő menyasszonya - ifaktor
Gyuricza Dóri rózsaszín szettben

Nem Dóri az egyetlen, aki az újévet fogadalmakkal, tervekkel motiváltan kezdi. Rácz Jenő immáron menyasszonya változtatni szeretne a mindennapi rutinjain, több mozgás, több egészséges táplálkozás.


Friss Instagram-posztjában Dóri megosztotta követőivel, hogy elkezdett jógázni és emellett szeretne megszabadulni néhány kilótól. Ezen a ponton megjegyzett egy nagyon fontos észrevételt: "Eldöntöttem, hogy azért fogok lefogyni mert szeretem magam és nem azért mert utálom! Azt hiszem a legtöbb ember itt rontja el"- írja Dóri.

Ezzel a mondattal egy iszonyatosan lényeges mondandót ragadott meg és egy másik oldalról közelíti meg az egészséges életmódot, egy pozitívabb oldalról.

Nagyon motiváló Dóri felfogása és hozzáállása, arról nem is beszélve, hogy ezen gondolatmeneten továbbhaladva könnyebb lehet a mozgás és az étkezés kiegyensúlyozott betartása.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Ne hagyd ki!