Nagyon motiváltan kezdte meg a hetet Kiss Virág - ifaktor
Kiss Virág edzés közben
A hétfő általában a legkevésbé várt napja a hétnek, amikor az emberek nem túl motiváltak, így kell valami, ami felrázza őket. Ezt a szerepet Kiss Virág most magára vállalta és egy nagyon motiváló posztot közölt követőivel.


Virágra egyébként is jellemző, hogy rengeteg embert tud inspirálni, és mozgásra, valamint összességében egészséges életmódra ösztönözni. Úgyhogy ez, hogy ő ilyen motiváltan indította a hetet, lehet sok embert szintén arra sarkall, hogy ne csak a rosszat lássa meg a hétfőben, aminek általában inkább csak a végét várjuk már, hogy kezdődhessen egy új nap.

„Új hét, ami lehetne egy új kezdet is..vagy a korábbi célkitűzéseink folytatása😊 Soha ne hagyd, hogy eltérítsenek az utadról, bízz magadban: legyen szó pl diétáról vagy akár edzésről!🔥
Ezt ma olvastam és szerintem tökéletesen passzol a hét elindításához: "A célkitűzések értelme abban rejlik, hogy kedvet csináljanak neked azzá a személlyé válni, aki azokat majd el fogja érni."
Legyen sikeres hetetek
😘"

– írta Instagram-bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!