Nagyon szexi fotósorozat készült Dallos Bogiról - ifaktor

Mivel már javában tombol a nyár, így nem csoda, ha a hírességeink is ledobják a textilt és fürdőruhára váltanak. Hasonlóképp tett Dallos Bogi is, aki Instagram-oldalán bemutatta az idei kedvenc darabjait.


Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy az Undersea Wear tengeri hulladékok felhasználásával alkot fürdőruhákat, melynek elsődleges szempontja a környezetvédelem. Nos, Dallos Boginak és Puskás Petinek is nagyon fontos az eco-friendy lét, így valószínűleg nem okozunk azzal meglepetést, ha elmondjuk, Bogi is szem előtt tartotta a környezetvédelmet fürdőruha választása során. Ugyan nem a fent említett márkát választotta, hanem egy együttműködés keretében létrejött, elsősorban női fehérneműket forgalmazó cég darabjait, de a lényeg ugyanaz, mégpedig a környezetvédelem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!