Nagypál Kriszti egyik legújabb képe beindítja a fantáziáját férfi rajongóinak - ifaktor

A volt szépségkirálynő nehezen tud úgy Instagram-képet kitenni, hogy férfi rajongói ne árasztanák el rajongásukkal, ám ezúttal talán egyikőjük túl is lőtt a célon.


Ha az ember egy híres szépségkirálynő, akkor az persze címe leadása után is hírnevet és megbecsülést szerez számára.

Az azonban kikerülhetetlen, hogy a nagy rajongótábor által feltűnjenek az oda nem illő, sőt néha kifejezetten kellemetlen kommentek is.

Nagypál Kriszti egyik legújabb Instagram-posztjában ismét tündöklően gyönyörű. Egy mesés nyári ruhában láthatjuk őt, amely szépen kihangsúlyozza gazella szerű testét és finom, kerek idomait.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

Ezt meglátva, egyik férfi rajongója elmondása alapján könnyen bele tudna habarodni a szépségbe és ezt a következőképp érzékelteti:

„Hmm… tőled jólesne pár t*kön rúgás."

erre egy hölgy követő meglepődve így reagál

„Normális vagy?"

Akár normális az illető, akár nem annyi biztos, hogy Kriszti még vélhetőleg sok hasonló „rajongóval" fog találkozni, akiket persze vérbeli királynő módjára eddig is tudott kezelni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!