Nagyszerű vegán receptek a Vászonzsákoslánytól - ifaktor

A vászonzsákos lány néven elhíresült öko harcos, Antal Éva YouTube-csatornáján hétről hétre szuper videókkal készül követőinek, amik a környezettudatosság és a vegánság jegyeiben születnek.


Éva legújabb videójában fantasztikus vegán recepteket mutat be nézőinek, amik még a húsimádók kedvét is meghozzák a vegán ételek kipróbálására. A vászonzsákoslány azt is figyelembe vette receptalkotásai során, hogy a nagyon válogatós emberek, akik kevésbé szeretnek kísérletezni az új ízekkel is megszeressék ezeket az ételeket.

Az első recept egy valóban egyszerűnek tűnő, vegán sajtos makaróni lett. Éva az elkészítés minden mozzanatát videón rögzítette, így biztosan a konyhában kezdőknek is könnyen elkészíthető lesz.

Ezen kívül még két másik, szintén könnyű receptet mutatott be Éva követőinek, amik a vegánság jegyében születtek. Reméljük sokan elkészítik ezeket az ételeket és rájönnek, milyen nagyszerű ételeket lehet enni hús nélkül is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rá sem lehet ismerni Opitz Barbira legújabb fotóján

Az X-Faktor győztes énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen edzőruhában pózol. Eddig ebben semmi különleges nincsen, azonban a képen egy hatalmas változás is megfigyelhető rajta.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!