Nagyszerű vegán receptek a Vászonzsákoslánytól - ifaktor

A vászonzsákos lány néven elhíresült öko harcos, Antal Éva YouTube-csatornáján hétről hétre szuper videókkal készül követőinek, amik a környezettudatosság és a vegánság jegyeiben születnek.


Éva legújabb videójában fantasztikus vegán recepteket mutat be nézőinek, amik még a húsimádók kedvét is meghozzák a vegán ételek kipróbálására. A vászonzsákoslány azt is figyelembe vette receptalkotásai során, hogy a nagyon válogatós emberek, akik kevésbé szeretnek kísérletezni az új ízekkel is megszeressék ezeket az ételeket.

Az első recept egy valóban egyszerűnek tűnő, vegán sajtos makaróni lett. Éva az elkészítés minden mozzanatát videón rögzítette, így biztosan a konyhában kezdőknek is könnyen elkészíthető lesz.

Ezen kívül még két másik, szintén könnyű receptet mutatott be Éva követőinek, amik a vegánság jegyében születtek. Reméljük sokan elkészítik ezeket az ételeket és rájönnek, milyen nagyszerű ételeket lehet enni hús nélkül is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ördög Nóra átélte élete eddigi legdurvább forgatását

Valószínűleg nem sokan lettek volna Ördög Nóra helyében a TV2 új reality műsorának forgatásán. Most megtudhatjuk miért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!