Nánási Pál vendégeskedett Tatár Csilla műsorában - ifaktor
Nánási Pál egy fotelben ül kék háttér előtt

A Mondd el Tatár Csillának interjúsorozat extra vendége Nánási Pál volt. Beszélgettek karrierről, sikerekről, kudarcokról, örökbefogadásról és negatív kritikákról. Nánási Pál az interjú során őszintén válaszolt Csilla összes kérdésére.


Nánási Pál a videó elején elmondja, hogy szerinte az ő nyitottságuk és hogy vállaltak mindent magukról a nagyközönség előtt, az annak köszönhető, hogy régen nyíltan beszéltek a családalapításuk kudarcairól.

A fotó művész azt is elárulta Csillának, hogy Ördög Nórival a kapcsolatuknak kifejezetten jót is teszt a közös munka és a plusz együtt töltött idő. Rengeteget dolgoznak kapcsolatukon, azt nem tagadja és előfordulnak az egó-harcok is, de egy-egy problémára a megoldás keresése mindig összekovácsolja őket.

Az interjú során megtudtuk Páltól, hogy a vlogok készítése rengeteg energiájukat emésztette fel. Legújabb projektjük miatt a sok bántás pedig sok álmatlan éjszakát okozott nekik. Interjújában erről is őszintén mesél Nánási Pál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!