Nánási Pál vendégeskedett Tatár Csilla műsorában - ifaktor

A Mondd el Tatár Csillának interjúsorozat extra vendége Nánási Pál volt. Beszélgettek karrierről, sikerekről, kudarcokról, örökbefogadásról és negatív kritikákról. Nánási Pál az interjú során őszintén válaszolt Csilla összes kérdésére.


Nánási Pál a videó elején elmondja, hogy szerinte az ő nyitottságuk és hogy vállaltak mindent magukról a nagyközönség előtt, az annak köszönhető, hogy régen nyíltan beszéltek a családalapításuk kudarcairól.

A fotó művész azt is elárulta Csillának, hogy Ördög Nórival a kapcsolatuknak kifejezetten jót is teszt a közös munka és a plusz együtt töltött idő. Rengeteget dolgoznak kapcsolatukon, azt nem tagadja és előfordulnak az egó-harcok is, de egy-egy problémára a megoldás keresése mindig összekovácsolja őket.

Az interjú során megtudtuk Páltól, hogy a vlogok készítése rengeteg energiájukat emésztette fel. Legújabb projektjük miatt a sok bántás pedig sok álmatlan éjszakát okozott nekik. Interjújában erről is őszintén mesél Nánási Pál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!