Naplopó lenne ByeAlex? - ifaktor
byealex pulcsiban ami csíkos
Az X-Faktor mentoráról ismert, hogy amennyiben úgy érzi, hogy igazságtalanság éri, akkor nem hagyja annyiban, hanem a rá jellemző stílusba reagál a vádakra.


„Videójáték. Bor. Reggel futás. Kizárólag jó ételek. Este bor és videójáték. A videójátékhoz most van vitaminos Hell, kifejezetten gamereknek. Ezekkel ütöm el az időt, mely elég feleslegesen telik nekem. Veletek mi van? Tegyetek be életképeket kommentben. Hol vagytok? Mivel ütitek el az időt?"

– írta ki a Facebook-oldalára az X-Faktor mentora, amelyre – ahogy általában lenni szokott – bőséggel érkeztek a kommentek – pozitív és negatív egyaránt.

Az egyik kommentelő által írt hozzászólásban káromkodás mellett naplopónak titulálta az énekest, amit Alex egy frappáns kommenttel tett helyre:

„Ne haragudj rám. Dolgoznék én, de nekem nem lehet"

Úgy tűnik a zenét – csakúgy, mint a sportot – sokan továbbra sem tarják munkának, sőt követelik az ilyen szakmát űzőktől, hogy menjenek el „rendes" munkát végezni. Nos, egyelőre a sportolók legalább végezhetik a munkájukat, a zenészek csak részben (új dalok jöhetnek persze, de koncertezés nincs – és hát egy sportoló élete sem az igazi, ha csak edzhet, de mérkőzésre nem járhat...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!