Napok óta nosztalgiázik a Schobert házaspár - ifaktor

Réka és Norbi közösségi oldala a napokban másról sem szól, csak a régebbi képeikről. Úgy tűnik nosztalgikus időszakát éli a házaspár.


Számos posztban láthatjuk, hogy hogyan nézett ki 10, 15 vagy akár 20 évvel ezelőtt Norbi és Réka, sőt még a gyerekekről is láthatunk gyerekkori képeket.

Norbit az elmúlt időszakban botrányok övezik nem mindennapi, sokszor félreérhető retorikai stílusárt, olykor tetteiért. Az esetek nagy részében Réka nem kíván nyilatkozni a férje körüli botrányokról, azonban ha mégis megteszi teljes vállszélességgel Norbi mellé áll. Így van ez rendjén, hisz házastársak. Immáron több, mint 20 éve alkotnak egy párt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!