Napvilágra kerültek Bill Gates újabb piszkos titkai - ifaktor
Bill Gates öltönyben és ingben grimaszol

A Microsoft-vezér, Bill Gates imádta a munkahelyén dolgozó nőket - zaklatni.


Már egy jó ideje vezető hír, ami Bill és Melinda Gates körül forog. A történelem legdrágább válása folyik éppen, ami azt eredményezi, hogy külön-külön az ügyvédi csapatoknak minden követ meg kell mozgatniuk a másik fél titkainak felfedéséért. Ennek következtében egy újabb hír látott napvilágot, miszerint a dollár milliárdos Bill, előszeretettel környékezett meg kollégákat.

Egy 2006-os Microsoft előadást követően, amelyet egy hölgy tartott, annyira lenyűgözte Gates-t, hogy az előadást követően egyből email-t írt neki, hogy meghívja vacsorára. Milyen úriember nem? E-mailen hívja randira a légyottját. (-szerk.)

Az e-mailt úgy folytatta, hogy amennyiben a hölgy emiatt kellemetlenül érezné magát, tekintse semmisnek ezt az üzenetet. A hölgy megfogadta a tanácsot és levegőnek nézte a levelet is és Gates-t is.

Volt egy másik eset is, ahol Gates New York-ba utazott egy hölggyel, aki a feleéségvel közös alapítványánál dolgozott. A „pár" egy koktél-partin vett részt, ahol a nő szerint a vezérigazgató elhívta szintén vacsorázni. Lehet, hogy mindig éhes volt az idegességtől (-szerk). A hölgy azzal kerülte el a kellemetlen szituáció kibontakozását, hogy nevetett egyet és eltussolta a választ.

A New York Times szerint korábbi és jelenleg is ott dolgozó nők számolnak be arról, hogy Gates előszeretettel környékezte meg őket, természetesen udvarias módon, így nem tűnt soha egy szexuális ragadozónak. Azonban nem volt ám mindig ilyen sikertelen a filantróp vezér, hiszen források szerint a Microsoft vezetéséből is azért lépett ki, mert fény derült egy hosszabb, egy éves viszonyára az egyik ott dolgozó mérnökkel. Bill Gates sajtósa természetesen leépítette ezt a pletykát, azonban nem úgy nézett ki az eset, mint akik tagadták volna az eset megtörténtét. Ez a viszony kettejük között elméletileg békés módon fejeződött be és a hölgy szerint ez az eset egyáltalán nem befolyásolta Gates döntését, miszerint kilép a Microsoft vezérkarából.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!