Nasz Dani felesége még csak most kezdi el a jogsit - ifaktor
Az influenszer, Nasz Dani felesége, Niki nemsokára elkezdi a vezetési jogosítvány megszerzésének folyamatát.


„Nagyon örülök, hogy a Nikit végre rábeszéltem arra, hogy iratkozzon be és csinálja meg a jogosítványt. Nekem pont ma van meg 6 éve, akkor volt bukásommal együtt 180.000 Ft. Most 250.000 forintra jön ki. Ti mikor és mennyiért csináltátok? Persze eltérhet a helyszín és az autósiskola miatt is"

– írta a véleményvezér.

Ugyan a sikeresen teljesített KRESZ-tanfolyam és -vizsga a 20 évnél fiatalabbaknak ingyenes – pontosabban sikeres vizsga esetén a díjat utólag téríti meg az állam – Niki már elmúlt 20, így a KRESZ-vizsga díját is teljes egészében neki kell állnia. Majd miután ezt teljesítette következik a gyakorlat egy autósiskolánál, majd a forgalmi vizsga.

Dani emlékezete szerint jómaga még 180 000 Ft-ért vizsgázott le – ráadásul egy bukással együtt –, míg most 250 000 Ft-ról indul a dolog, ha mindent határidőre és elsőre teljesít a delikvens. Hovatovább gyerek és munka mellett valószínűleg még sokkalt nehezebb lesz, mint mondjuk annak, aki 17-18 évesen még a gimnázium alatt vizsgázott.

Ennek ellenére sok sikert kívánunk az édesanyának!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!