Nasz Dani ünnepel – minden oka megvan rá - ifaktor
Nasz Dani egy fán ül fekete sapkában

A népszerű YouTuber, Nasz Dani elérte az ismert videómegosztó portálon a 400 ezres követőtábort, amit Insta-oldalán mutatott meg követőinek, hogyan ünnepelt.


Nasz Dani csatornáját 2013. november 19-én indította azzal a céllal, hogy szórakoztassa nézőit és példát mutasson nekik. A vlogger azóta is vicces videókat készít, amiket rajongói nagyon kedvelnek.

Dani álma, hogy elérhesse az egymillió feliratkozót csatornáján és ezzel az egyik legjobb hazai videós lehessen. Ünneplős posztjában egy óriási 400 ezres lufi előtt áll és rendkívül boldognak látszik.

Bejegyzésében hálát adott azoknak a követőinek, akik miatt sikeres lehet és akik bíztak benne az évek során és rendszeresen figyelemmel kísérték munkáit. Gratulálunk Daninak!

„A csatorna nem rég lépte át a 400.000 feliratkozót. Hálás vagyok Mindenkinek, aki hitt bennem és támogatott. Megyünk tovább és még több szuper dolgokat fogunk csinálni. Remélem élvezetek a videókat és az élő adásokat. Köszönöm Nektek, hogy vagytok"

– írta Instagram-oldalára Dani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!