Nasz Dani végre megvehette álmai autóját - ifaktor
A népszerű youtuber boldogan számolt be róla Instagram-oldalán, hogy összejött, amire régóta vágyott, és megvette az álomautóját.

Dani mostantól egy Audi A7-sel fog furikázni az utakon, aminek vásárlását már tavaly betervezte, de végül csak idén jött össze neki. A youtuber körül mostanában zajlik az élet, ugyanis majdnem egy hónapja kérte meg a barátnője kezét, aki igent mondott neki, most pedig az álomautó is összejött.

„Tavalyra terveztem, de most sikerült megvásárolnom az álomautómat. Audi A7. Hálásan köszönöm Mindenkinek aki hitt bennem. A nulláról is el lehet érni azt amit az ember szeretne. Nagyon boldog vagyok, persze a pözsó is megmarad 😄"

– írta Instagram-posztjában a videós.

Dani a bejegyzése alatt még egy hozzászólást is közölt, ami arról szólt, hogy régen csak poénkodtak a YouTube fizetésről, most pedig abból jutott el idáig, hogy megvehesse a számára nagyon fontos autót.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!