Natalie Morales szédületesen cuki képet készített férjével - ifaktor
Natalie Morales narancssárga blúzban mosolyog

Natalie Morales és férje az új kezdetekre kortyoltak egyet a Coronából.


Natalie Morales az NBC News riportere 22 évet követően befejezi pályafutását a TV társaságnál. A 49 éves tv-s újságíró a közösségi média oldalára posztolt egy nagyon cuki képet férjével, amint egy homokos tengerparton megpattintottak egy-egy üveg coronát.

John Rhodesszal 23 éve boldog házasok és két gyermekük is született ez idő alatt, Josh és Luke.

„Az új kezdetekre. Egy köszöntő azok számára, akik valami újba kezdenek…és nem számít milyen rémisztőnek tűnik, a jó dolgok, ha legalább várod őket, érkezni fognak."

írta Instagram-posztjában Natalie.

Pénteken jelentette be először a riporter, hogy otthagyja az NBC Newst, hogy valami új kalandba vághassa fejszéjét.

„Az életem első része teli volt kalanddal, kihívásokkal, utazásokkal, rengeteg kora reggeli hívással és igen, lehetőségekkel, hogy történelmi eseményeknek legyek szemtanúja és elmesélhessek inspiráló és meghatározó történeteket, amik az emlékeim egyvelegében örökre ott maradnak."
„Az életem filmjének ezen tekercséről: Láttam, ahogy családom felnő a gyermekekkel együtt és most, hogy a legidősebb fiam egyetemre megy és kezdi kibontakoztatni szárnyait, úgy éreztem, nekem is hasonlót kell csináljak. Kibontakoztatni a szárnyaimat és valami új kalandba kezdeni."

mondta Natalie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!