Négy éve indult újra az RTL Klub reggeli műsora - ifaktor
Évfordulóhoz érkezetek az RTL Klubnál, ugyanis napra pontosan négy éve, azaz 2017. április 17-én indították útjára népszerű műsoruk megújult formátumát a Reggelit.
„Ma 4 éves a Reggeli!🎂🥳
Köszönjük a támogatást és szeretetet, amit mindennap kapunk,valamint azt, hogy ilyen sokan indítjátok velünk a reggelt!
Reméljük még sok évig lehetünk a mindennapjaitok része!❤"

– így köszönték meg az elmúlt négy évet a műsor Instagram-oldalán.

A Reggeli szinte a kezdetektől 1997-től a csatorna egyik állandó saját gyártású műsora volt, amit végül az RTL 2011 októberében gazdasági okokra hivatkota megszüntetett. Akkor a Reggeliben olyan műsorvezetők próbálhatták ki magukat, ebben a számukra teljesen ismeretlen szerepben, mint Alföldi Róbert, a Falusi Mariann-Lang Györgyi páros, vagy épp a jelenleg a Life TV reggeli műsorát vezető Csonka András és Ábel Anita.

A műsor végül 2017-ben megújult formában és új műsorvezetőkkel visszatért a képernyőkre, és mostmár négy éve minden hétköznap reggel várja a TV nézőket. A visszatérés óta Lékai-Kiss Ramóna, Fehér Tibor színész illetve Peller Anna férje Lukács Mikike is kipróbálhatta magát a házigazda szerepében, míg végül kialakult a jelenlegi felállás, Szabó Zsófival, Nádai Anikóval, Peller Mariannal, Peller Annával, Lakatos Márkkal, Papp Gergellyel, Miller Dáviddal, és végül a csapat legújabb tagjával Járai Mátéval.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!