Négy rapperrel közösen dobta ki új dalát Curtis - ifaktor
Curtisről nem túlzás kimondani, hogy jelenleg az egyik legtermékenyebb előadónak számít az országban, tegnap ismét egy új dala jött ki, melyben négy másik rapperrel működött együtt.


A Benne vagyok című dal a YouTube-on hatalmas népszerűségnek örvendő Essemm csatornájára került ki, és Curtison kívül az AK26-os Giajjeno, valamint 4Stress és Fiatal Veterán is közreműködött.

A klipben az öt rapper egy rablócsapatot alkot, akik fegyverrel a kezükben épp egy munkát készülnek elvégezni. Curtisnek nem először kerül a keze közé mostanában fegyver, ugyanis a Szabó Ádámmal közös dalhoz forgatott klipben is már előkerültek.

Curtis mostanában rengeteg projektben veszt részt, ugyanis a mostanin és a már említtetett Szabó Ádámmal közös dalon kívül, nemrég jött ki hű társával Majkával is a legújabb közös nótájuk, de T.Danny nagy sikerű számában is szerepet vállalt, valamint Csondor Katával is dolgozott együtt egy dalon. És ha ez még nem lenne elég az elmúlt pár hónapra, a rapper még egy önálló szerzeményt is kidobott Fáradt lélek címmel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!