Négy rapperrel közösen dobta ki új dalát Curtis - ifaktor
Curtisről nem túlzás kimondani, hogy jelenleg az egyik legtermékenyebb előadónak számít az országban, tegnap ismét egy új dala jött ki, melyben négy másik rapperrel működött együtt.


A Benne vagyok című dal a YouTube-on hatalmas népszerűségnek örvendő Essemm csatornájára került ki, és Curtison kívül az AK26-os Giajjeno, valamint 4Stress és Fiatal Veterán is közreműködött.

A klipben az öt rapper egy rablócsapatot alkot, akik fegyverrel a kezükben épp egy munkát készülnek elvégezni. Curtisnek nem először kerül a keze közé mostanában fegyver, ugyanis a Szabó Ádámmal közös dalhoz forgatott klipben is már előkerültek.

Curtis mostanában rengeteg projektben veszt részt, ugyanis a mostanin és a már említtetett Szabó Ádámmal közös dalon kívül, nemrég jött ki hű társával Majkával is a legújabb közös nótájuk, de T.Danny nagy sikerű számában is szerepet vállalt, valamint Csondor Katával is dolgozott együtt egy dalon. És ha ez még nem lenne elég az elmúlt pár hónapra, a rapper még egy önálló szerzeményt is kidobott Fáradt lélek címmel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!