Négy rapperrel közösen dobta ki új dalát Curtis - ifaktor
Négy rapperrel közösen dobta ki új dalát Curtis
Curtisről nem túlzás kimondani, hogy jelenleg az egyik legtermékenyebb előadónak számít az országban, tegnap ismét egy új dala jött ki, melyben négy másik rapperrel működött együtt.


A Benne vagyok című dal a YouTube-on hatalmas népszerűségnek örvendő Essemm csatornájára került ki, és Curtison kívül az AK26-os Giajjeno, valamint 4Stress és Fiatal Veterán is közreműködött.

A klipben az öt rapper egy rablócsapatot alkot, akik fegyverrel a kezükben épp egy munkát készülnek elvégezni. Curtisnek nem először kerül a keze közé mostanában fegyver, ugyanis a Szabó Ádámmal közös dalhoz forgatott klipben is már előkerültek.

Curtis mostanában rengeteg projektben veszt részt, ugyanis a mostanin és a már említtetett Szabó Ádámmal közös dalon kívül, nemrég jött ki hű társával Majkával is a legújabb közös nótájuk, de T.Danny nagy sikerű számában is szerepet vállalt, valamint Csondor Katával is dolgozott együtt egy dalon. És ha ez még nem lenne elég az elmúlt pár hónapra, a rapper még egy önálló szerzeményt is kidobott Fáradt lélek címmel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!