Néhány nap múlva egy egyszeri, új epizóddal visszatér a Jóbarátok - ifaktor

Néhány nap múlva, egészen pontosan csütörtökön kerül fel az ikonikus sorozat folytatásának különkiadása, az Újra együtt.


A szereplőgárda visszatér az egykori stúdió helyszínére, ahol forgatták a népszerűbbnél népszerűbb epizódokat. A régebbi részekkel ellentétben ez az egyszeri epizód egy spontán, forgatókönyv nélküli felvétel lesz, melyben a nosztalgikus hangulat garantált.

A feltöltött előzetes alapján talán még meg is ríkatnak bennünket.

Hamarosan tehát visszatér Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler és Ross. A főszereplők mellett pedig számos vendégszereplőt is viszontláthatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!