Néhány napig nem volt sem fűtés, sem melegvíz Hey Juliéknál - ifaktor
hey julie otthon fehér melegítőben az ágyon
Az influenszer és párja – valamint négylábú szobatársuk – néhány napig melegvíz és fűtés nélkül maradtak, ami ráébresztette őket arra, hogy mennyire hálásak lehetünk az ilyen alapvetőnek tűnő szolgáltatásokért is.

„Egy pár napig nem volt fűtésünk, se meleg vizünk itthon. Megtanultuk, hogy meglepő módokon tud ez hátráltatni minket a mindennapokban. Az, hogy kiváltságosak vagyunk, amiért ezek a dolgok alapvetőek nekünk, nem volt kérdés, de az, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy több megoldási lehetőségünk is van egy ilyen helyzetben, mégiscsak egy hálás felismerés volt. A sok puha, meleg pulcsi, sapka, sál és pléd, amik melegen tartanak minket, a csoda szomszédok, akik meghívtak minket egy-egy zuhanyra, a szerelő bácsink, aki nem ismer lehetetlent elromlott alkatrész beszerzésben, és hogy megengedhettük magunknak, hogy vegyünk egy-egy kis hősugárzót az átmeneti időre, bizony olyan dolgok, amikért nagyon hálásak vagyunk"

– írta az Instagamon Julie.

Az influenszerék napokig meleg, téli ruhákba bugyolálták magukat, illetve ideiglenes megoldásként hősugárzókat is vásároltak. A tisztálkodást, főként a fürdést a szomszédoknál oldották meg, amiért nagyon hálásak nekik is.

A „csodaszerelőnek" hála végül rendeződtek a dolgok, így már újra hódolhatnak a mindenki számára alapvető érzetű élvezeteknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!