Újraházasodott Zavadszky Gábor özvegye - ifaktor
Dr Bite Pál és Zavadszky móni
Zavadszky Mónika újra oltár elé áll. A kétgyermekes anyuka 15 éve vesztette el négyszeres válogatott férjét, aki DIC-szindróma áldozata lett. A történet tragikus részlete, hogy a cipruson légióskodó labdarúgó megmenthető lett volna gondos orvosi ellátással, így az ikreivel egyedül maradó Mónika mellett az egész ország gyászolt.

Szerencsére az idő (még ha teljesen nem is), de szinte mindent meggyógyít. Ennek ékes példája az influenszer közösségi oldala, ahol szívderítő képek sokaságát osztja meg rajongóival az újdonsült feleség. A második igen kimondására a hírek szerint Turán került sor szűk körben, a szerencsés férj pedig Bite Pál.

A jelenleg zajló, részben hazai rendezésű Európabajnokságon pedig kis híján múlott, hogy a futballtársadalom elveszítsen egy nagyszerű embert, de itt szerencsére az orvosi beavatkozás mintaszerű volt, és sikerült az életbe visszahozni a pályán minden előzmény nélkül összeeső dán Christian Eriksen-t.

A jelenleg zajló, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon pedig nem sokon múlott, hogy a futballtársadalom elveszítsen egy nagyszerű embert, de itt szerencsére az orvosi beavatkozás mintaszerű volt, és sikerült az életbe visszahozni a pályán minden előzmény nélkül összeeső dán Christian Eriksen-t.

Bejárták a világhálót a csapattársukért aggódó játékosok fotói, de talán a legszívszorítóbb kép a pályára rohanó barátnőről, Sabrina Kvist Jensen-ről készült, aki a legrosszabbtól rettegve zokogott.

Mónikában bizonyára felderengtek a lidérces emlékek, de biztosak vagyunk benne, hogy csodálatos házasélet vár rá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!