Nehezen élte meg édesapja halálát Gundel Takács Gábor - ifaktor
Gundel Takács Gábor a Kékes-tetőn
A LifeTV Ébredj velünk extra adásában Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Gundel Takács Gábor volt Joshi Bhara vendége.


A műsorvezetőről kiderült, hogy ősszel nem volt semmilyen munkája, így sokat kirándult itthon mivel külföldön most nem lehetett. Nagyon jól élte meg, hogy a gyermekei hazaköltöztek, jó érzés volt, hogy újra otthon voltak a vírushelyzet alatt.

Gábor elárulta, hogy jól érzi magát szabadúszóként (az MTVA -s felmondása óta, így dolgozik - a szerk,), nem kell elfogadnia minden felkérést, aminek nagyon örül.

Az újságíró-műsorvezető beavatta a nézőket abba is, hogy fiatal korában sokáig színész szeretett volna lenni, de egy idő után belátta, hogy ez nem az ő útja, ezután került a televíziózáshoz.

A műsor legdrámaibb pontja az volt, amikor Gábor mesélt az édesapjával való kapcsolatáról is, amely egy közös pont volt Joshival, hiszen mindketten fiatalon elvesztették apjukat. Gundel szerint furcsa volt, amikor eljött az ideje, hogy betöltötte azt a kort, amelyet édesapja már nem élhetett meg. Ettől függetlenül le tudta magában zárni ezt a helyzetet, amiben sokat segített, hogy eltudott búcsúzni édesapjától.

„Bementem a kórházba és tudtam, hogy másnap már nem fogom látni"

– mondta a kommentátorként is ismert médiaszemélyiség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!