Nekiestek a kommentelők Horváth Évának - ifaktor
Horváth Éva sárga ruhában

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.


Valóban készült már sokkal jobb kép Éváról, melyen nem vesztette el arca jellegzetes vonásait, de a várandósság egyik velejárója lehet, hogy a női arc bedagad és 'pufókabb' lesz. Ennek ellenére, ez a hozzászólóknak nem jutott eszébe, a fotóst és a retusőrt hibáztatják, amiért ennyire eltorzították a modell fejét.

Tény hogy ez a kép, valahogy hiába is a legszebb állapotot örökíti meg, elég előnytelen. A feje szinte felismerhetetlen, meg van ijedve. Értem én hogy adjuk magunkat meg ő ilyen.
Ezen a fotón most én is meglepődtem. Éva gyönyörű nő, csodaszép kismama, nem is a beállítással van itt a gond, hanem szerintem extrán túl lett tolva a retus, a szemeit is eltorzította. Ez nem is az ő arca szinte, annyira el lett torzítva.
Kár volt a sok plasztika, szép nő voltál egykor. Így sajnos egyre csúnyábban fogsz öregedni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!