Nekiestek a kommentelők Horváth Évának - ifaktor

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.


Valóban készült már sokkal jobb kép Éváról, melyen nem vesztette el arca jellegzetes vonásait, de a várandósság egyik velejárója lehet, hogy a női arc bedagad és 'pufókabb' lesz. Ennek ellenére, ez a hozzászólóknak nem jutott eszébe, a fotóst és a retusőrt hibáztatják, amiért ennyire eltorzították a modell fejét.

Tény hogy ez a kép, valahogy hiába is a legszebb állapotot örökíti meg, elég előnytelen. A feje szinte felismerhetetlen, meg van ijedve. Értem én hogy adjuk magunkat meg ő ilyen.
Ezen a fotón most én is meglepődtem. Éva gyönyörű nő, csodaszép kismama, nem is a beállítással van itt a gond, hanem szerintem extrán túl lett tolva a retus, a szemeit is eltorzította. Ez nem is az ő arca szinte, annyira el lett torzítva.
Kár volt a sok plasztika, szép nő voltál egykor. Így sajnos egyre csúnyábban fogsz öregedni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!